Набір каструль 8 предметів (каструлі 1,5/2/3/5л) нержавіюча сталь порожнисті ручки 4904 KAMILLE
- Немає в наявності
- Код: 4904







- +380 (93) 106-03-42
- +380 (63) 206-13-33
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Житомир
- +380 (73) 430-00-00+380 (93) 106-03-42+380 (63) 206-13-33Іринавул.Покровська, 99, Житомир, Україна+380931060342Telegram+380931060342
Набір каструль Kamille на 8 предметів (1,5 л, 2 л, 3 л, 5 л) з неіржавкої сталі KM-4904
Набір посуду Kamille — це завжди смачне та здорове приготування їжі. Посуд виготовлений із якісних матеріалів із застосуванням сучасних технологій виробництва та вирізняється високою міцністю й довговічністю у використанні. Такий посуд неодмінно потішить Вас своєю практичністю і зручністю, а його естетичний дизайн обов'язково підійде до інтер'єру Вашої кухні.
Матеріал: неіржавка сталь.
Матеріал кришки: жароміцне скло.
Кількість предметів у наборі: 8.
Тип дна: 3-шарове індукційне.
Мірна шкала: є.
Спосіб кріплення ручок: клепкове з'єднання.
Тип ручок: порожнисті.
Кришка з отвором для виходу пари: так.
Полірування металу: сатин.
Тип плити: електрична, склокерамічна, індукційна, газова.
Підходить для миття в посудомийній машині: так.




Набір містить:
-
каструля 1,5 л (Ø16*10)
-
каструля 2 л (Ø18*10,7см)
-
каструля 3 л (Ø20*12см)
-
каструля 5 л (Ø24*13,8см)
Особливості:
-
виготовлена з високоміцної неіржавкої сталі, що не піддається корозії та потемнінню
-
ідеальна для інтенсивного використання, стійка до зношування
-
має п'ятишарове капсульне дно
-
вирізняється високою теплопровідністю й розподілом температури, що забезпечує швидке нагрівання та тривале утримання тепла
-
придатна для будь-яких різновидів плит
-
придатна для миття в посудомийній машині
-
зручний у використанні та догляді
Використання та правила безпеки:
-
не піддавати виробу різким змінам температури
-
не залишати порожній посуд на вогні
-
уникати потрапляння полум'я на ручки й бічні стінки посуду
-
не використовувати гострі металеві аксесуари
-
не насипати сіль у порожній посуд або в посуд із водою, яка ще не закипіла
Догляд за посудом:
-
перед початком використання необхідно видалити з виробу всі ярлики й елементи паковання, ретельно вимити виріб і просушити
-
після кожного використання дочекатися охолодження виробу, потім ретельно вимити та просушити
-
не рекомендується використовувати абразивні мийні засоби та металеві щітки
