Хлібопіч MR-751 Maestro
- В наявності 3 од.
- Код: MR-751
- +380 (93) 106-03-42
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Житомир
- +380 (73) 430-00-00+380 (93) 106-03-42Іринавул.Покровська, 99, Житомир, Україна+380931060342
Хлібопіч Maestro MR 751
Хлібопіч Maestro MR 751 потужністю 870 Вт з 12 автоматичними програмами випічки, таймером відтермінування на 15 годин, 3 варіантами вибору ступеня просмаження скоринки розрахована на приготування буханок масою 900, 1125 або 1350 грамів. РК-дисплей і електронна панель керування дають змогу вибрати потрібний режим навіть не заглядаючи в інструкцію! Хлібопічка призначена для повного циклу випікання хліба: замішує тісто, настоює, випікає, підтримує хліб теплим упродовж 1 години після готовності.
Характеристики хлібопічки Maestro MR 751:
Потужність: 730-870 Вт
Вага випічки: 900/1125/1350 грамів
12 автоматичних програм
Таймер відтермінування на 15 годин
3 варіанти просмаження скоринки
Інформативний РК дисплей
Звуковий сигнал
Сучасний, ергономічний дизайн
Знімна ємність для випікання з антипригарним покриттям (можна мити в посудомийній машині)
2 лопатки для замішування тіста з антипригарним покриттям
Зручність і простота у використанні та чищенні
Мірна чашка та ложка в комплекті
Колір: білий
Живлення: 220-240 В, ~50 Гц
Програми хлібопічки Maestro MR 751:
1. Програма «БІЛИЙ ХЛІБ» — основна програма. Застосовується для випікання звичайного хліба з використанням білого або темного борошна як основний.
2. Програма «ФРАНЦУЗСЬКИЙ ХЛІБ» — програма випікання французького хліба. Надає хлібу хрустку скоринку та підходить для випікання бухів із низьким вмістом жирів і цукру.
3. Програма «ЦЕЛЬНОЗОРНОВИЙ ХЛІБ» — програма випікання хліба з цілісного пшеничного борошна або борошна грубого помелу.
4. Програма «СДОБА» — програма приготування здоби. Хліб випікається за низької температури для зменшення потемніння тіста з високим вмістом цукру.
5. Програма «КЕКС» — програма приготування кексів, пирогів.
6. Програма "БЕБЕЗГЛЮТОВИЙ ХЛЕБ" — програма приготування дієтичної випічки із сортів борошна, що не містить клейковини.
7. Програма «ХЛЕБ ШВИДКОГО ВИПІЧКИ» — програма швидкого приготування хліба з додаванням дріжджів. Застосовується, якщо потрібно приготувати хліб за коротший термін, ніж основний хліб. Хліб, виспечений за допомогою цієї програми, зазвичай менший за розмір і має щільнішу структуру.
8. Програма «ЗАМІШЕННЯ ТЕСТА» — програма замішування тіста. Використовується для ручного формування та випікання хлібобулочних виробів різного виду в духовці. Функція випікання немає.
9. Програма "ПАСТА". — програма приготування тіста для макаронних виробів. Функція випікання немає.
10. Програма "ПАХТА" — програма приготування паху внаслідок збивання оливи з вершків.
11. Программа «ДЖЕМ». Автоматично варить джем зі свіжих фруктів. Великі плоди, перш ніж їх покласти в контейнер, мають бути розрізані навпіл або на 4 частини.
12. Програма «ТІЛЬКО ВИПЕЧКА» — Застосовується тільки для випікання хліба з готового тіста, може також бути використана для повторного підігрівання або отримання хрусткої скоринки у раніше приготованого та остиглого хліба.